Inschrijven

Let op: Inschrijven is helaas niet meer  mogelijk!

Wat moet u weten en doen voordat u aan een tuin op ons complex kan beginnen?

U moet van tevoren uiteraard goed beseffen waar u aan begint. Uiteraard is het recreëren op een tuin op ons complex een heerlijke bezigheid, maar vergeet niet dat er ook een hoop werk om de hoek bij komt kijken. U moet uw huisje onderhouden, de heggen knippen, snoeien, maaien, planten, onkruid wieden, mesten, oogsten, spitten, etc. Alhoewel u dit misschien een beetje koudwatervrees bezorgt, zult u daarnaast, als u eenmaal een tuin heeft, toch ook nog een hoop tijd overhouden om op een ontspannen manier van uw tuin te genieten. Indien u een keertje op een mooie dag over het complex loopt, zult u ook zeker genoeg tuinders zien die op een zeer ontspannen manier van hun tuin genieten. En dat is natuurlijk ook de bedoeling; het moet op de eerste plaats een plezierige en prettige tijd zijn die u op de tuin doorbrengt.

Maar nu de praktijk wat betreft het verwerven van een tuin op ons complex.

  1. U moet woonachtig zijn in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis of in een klein deel van Rotterdam tot aan de Tjalklaan.
  2. U moet eerst kandidaat lid worden voordat wij u een tuin kunnen aanbieden. U kunt zich inschrijven als kanditaat lid tijdens onze bestuurszitting elke eerste zaterdag van de maand in ons verenigingsgebouw van 10.00 tot 11.00 uur of u vult het onderstaande digitale inschrijfformulier in.
  3. De kosten voor de inschrijving als kandidaat lid zijn afhankelijk van de datum van inschrijving. Inschrijving in januari kost € 26,75
  4. Tuinen worden aangeboden op basis van inschrijf/betaaldatum.

Als u een tuin bij onze vereniging accepteert, huurt u de grond van de vereniging. Eventuele opstallen, beplanting, bestrating etc. koopt u via de vereniging van de vertrekkende eigenaar. Tuinen zijn er in diverse prijsklassen.

De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit van opstal(en), bestrating en beplanting.